..................Sewing Evy

..................Sewing Evy

zondag 3 april 2016

Viola Volant

Een kleedje met "froesels", het staat al even op mijn verlanglijstje. Zij schreef een handige tutorial, maar het kwam er nog niet van. Toen deze knappe madammen met een patroonrelease kwamen op de dag dat ik een leuke naaiavond gepland had, had ik echter geen excuus meer. 

Ik tekende de 3 jaar, en zoomde nog eens extra om. Het is nog wat te groot, maar de zomer is er ook nog niet direct precies.
Zoals aangegeven wordt op het patroon is het belangrijk dat je een dunne stof gebruikt, om de volants goed te laten vallen. Bij mijn stofje is het al wat op het randje...

Patroon:
 Tinny van Straight Grain
Viola Volant van Emma en Mona, Straight Grain en My Minniemie

Stof:

4 opmerkingen:

 1. wauw, deze had ik nog niet gezien, maar ze staat er ongelofelijk mooi mee! Heb jij geluk dat zij graag kleedjes draagt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! En zeker in dat stofje, kzou dat precies in een grotemensenversie ook wel zien zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. If you're attempting to lose fat then you certainly need to jump on this brand new tailor-made keto meal plan diet.

  To produce this service, certified nutritionists, fitness trainers, and chefs joined together to produce keto meal plans that are powerful, decent, economically-efficient, and satisfying.

  From their launch in 2019, hundreds of clients have already transformed their figure and well-being with the benefits a professional keto meal plan diet can offer.

  Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones provided by the keto meal plan diet.

  BeantwoordenVerwijderen